Geslaagd teambuilding uitje Ardennen zomer 2018

Je kent het wel van die teambuilding uitjes. Ieder jaar weer met ons kantoor. Afgelopen jaar zijn we op pad gegaan in de Ardennen voor een weekendje. Bij deze zal ik daar verslag van doen. Dat is mij gevraagd door de werkgever, om via een blog te berichten over mijn persoonlijke ervaringen.

Werkgever heeft de camping in kwestie onderzocht en geboekt en met ons het adres gedeeld in de uitnodiging. We dienden hier op eigen vervoer te komen wat geen probleem is voor mij. Enfin, zogezegd zo gedaan. Ik heb vrouwlief en kinderen gedag gezegd en ben zuidwaarts gereden. Eenmaal aangekomen bleek de borrel al klaar te staan en de Belgische biertjes, nou dat beloofd wat. Lekker begin van het weekendje. Lekker gedineerd samen. En de accommodatie opgezocht in ons geval waren dat een stacaravan voor ieder. Lekker luxe. Heerlijk geslapen.

Na teambuilding excursies marshmallows bij kampvuur

Volgende dag gezamenlijk ontbijt natuurlijk en daarna de briefing voor onze survival tocht die we zouden gaan doen, de details daarvan kan men gemakkelijk teruglezen op deze URL. En toen begon het grote avontuur pas echt. Onder begeleiding van een stel survival experts, zijn we op pad gegaan. De eerste dag was al een flinke kluif, hebben aardig wat kilometers afgelegd. Op een vlot een rivier overgestoken. Klimmen over bergen. Einde van de dag totaal uitgeput. In slaap gevallen in de stacaravan. Volgende dag met de collega’s spellen ondernomen zoals lasergamen e.d. Dat was wel lachen. Boogschieten bleek ik de scherpste oog te hebben ik heb de meeste punten verzameld met dit onderdeel, dus daar was ik wel content mee.

Derde dag hebben we ook wat gefietst de MTB, zoals beschreven hier. Ook leuk. Wat me ook bijbleef is de avonden gezellig langs het kampvuur met worstjes en marshmallows. Ik denk dat onze band die van mij en mijn collega’s zeker wel verbeterd is mede dankzij deze activiteiten. Zou het zeker aanbevelen.