Hoe kun je voor langere tijd op Schiphol parkeren?

Als je van plan bent om langere tijd op reis te gaan, en je niemand wilt lastig vallen voor vervoer van- en naar Schiphol, dan kun je je auto gerust op Schiphol achterlaten. Dat kun je allemaal met lang Vallet Parking op Schiphol. Vallet Parking is een snelle en eenvoudige manier van parkeren bij Schiphol. Het is geen nieuw concept, omdat het een beetje is overgenomen van de Amerikanen. Maar het is wel een erg voordelig concept.

Het enige wat je moet doen is dit: Je rijdt met zelf direct naar de vertrekhal op Schiphol en overhandigt de sleutels aan een van de chauffeur van de parkeeraanbieder. De chauffeur parkeert de auto en jij gaat rechtstreeks naar de vertrekbalie. Bij terugkomst staat de chauffeur weer netjes op je te wachten, met de sleutels en het voertuig. Geheel volgens afspraak, zelfs bij vertragingen.

Steeds meer parkeerbedrijven bieden vallet parkeren bij Schiphol aan. Dus, de onderlinge concurrentie zorgt voor voordelige prijzen voor de klant. Vergelijk altijd alle prijzen.

De grootste voordelen van vallet parking Schiphol lang, zijn de tijdswinst en het gemak. Dat is veel gevraagd, vooral omdat mensen heel vaak laat zijn of niet te ver willen lopen naar een vertrekhal. Ook wil je niet per se zitten in een shuttlebus. Bij terugkomst ben je meestal uitgeput, en wil je dan ook niet te ver lopen of weer zitten wachten op de shuttlebus; je kunt gelijk naar huis. En het is uiteraard gemakkelijk om direct vanuit uw auto met de bagage naar de vertrekbalie te kunnen gaan.

Het enige nadeel is dat niet iedereen even comfortabel is om hun auto achter te laten voor anderen. De meeste parkeerbedrijven zijn wel betrouwbaar, maar er zit toch een twijfelgevoel in. Lees daarom reviews en laat je informeren. Het is in ieder geval wel een stuk gemak!