Luxe vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk

Frankrijk is na Duitsland de populairste reisbestemming voor miljoenen Nederlanders. Elk jaar weer reizen onze landgenoten af naar het zuiden om daar op de camping te staan of een stedentrip naar Parijs te maken. Hoewel veel mensen kiezen voor een trip naar Parijs of een rondreis in Normandiƫ, blijft het zuiden van Frankrijk nog steeds de populairste regio om naar toe te gaan. Kamperen is ongetwijfeld een leuk idee: zeker als u er mee bent opgegroeid voelt kamperen als thuiskomen. Het is echter ook goed mogelijk om luxe vakantiehuizen in Zuid-Frankrijk te huren. Daarom bespreken we redenen waarom je zou moeten overwegen om een luxe vakantiehuis te huren in Zuid-Frankrijk.

Waarom naar Zuid-Frankrijk?

In het noorden heb je het drukke Parijs en haar omliggende steden. In het zuiden van Frankrijk is die drukte veel minder aanwezig. In sommige dorpen lijkt het erop alsof de tijd er heeft stilgestaan: zo authentiek komt het over. Behalve rust, vind je er ook mooie stranden aan de Atlantische Oceaan en Middellandse Zee. Daarnaast zijn er interessante steden te vinden als Bordeaux, Toulouse, Marseille en Nice.

Ultieme vrijheid

Wanneer je ervoor kiest om een luxe vakantiehuis te huren, dan heb je ontzettend veel vrijheid om te doen en laten wat je wilt. Over het algemeen zul je een vakantiehuis huren als groep of familie zijnde. Er zullen dus geen andere mensen in zitten die je niet kent. Daardoor hoef je in principe geen rekening te houden met andere mensen, wat een hoop vrijheid oplevert. Je kunt altijd gaan en staan waar je wilt.

Genieten van luxe sfeer en luxe materialen

Laten we eerlijk zijn: we vieren vooral vakantie om uit te rusten van de dagelijkse sleur. Het is dan ook fijn om vakantie te vieren op een plek waar je tot rust komt. Behalve door lekker te eten in luxe restaurants, kun je dit gevoel ook bereiken door een luxe vakantievilla te huren in Zuid-Frankrijk. Het scheelt namelijk enorm hoe het huis is ingericht: is dit gebeurd met duurzame en luxe materialen? Dan zul je hoogstwaarschijnlijk een aangenamere vakantie hebben dan je zou hebben in een rommelig of niet goed afgewerkt vakantiehuis. Om het nog luxer te maken is het belangrijk om te kijken naar de voorzieningen. Een mooi zwembad maakt een vakantiehuis natuurlijk nog beter om te vertoeven.

Hebt u dus het geld beschikbaar, aarzel dan niet en huur een luxe vakantiehuis.