Vakantiehuis in Les Issambres

Les Issambres is een plaatsje in het zuiden van Frankrijk vlakbij het welbekende Saint-Tropez. Het kleine dorpje staat bekend om haar imago van vredig kustplaatsje onder de Franse zon. Het beschikt over 8 kilometer aan zandstrand en ligt behalve vlakbij Saint-Tropez ook in de buurt van Sainte Maxime.

Les Issambres beschikt door haar ligging aan zee over een karakter van een havenplaats. De economie is gebouwd op toerisme en de combinatie van havenplaats en toerisme zorgt ervoor dat er verschillende winkels en diensten te vinden zijn die daarop zijn gericht, zoals een duikcentrum en zeilscholen.

Een vakantiehuis in Les Issambres huren bij een partij als Immo Abroad is de ideale mogelijkheid om de plek en de regio beter te leren kennen. Er is volop aanbod aan kwalitatief goede vakantiehuizen in Les Issambres. Hieronder vindt u drie redenen waarom u een vakantiehuis in Les Issambres zou moeten huren:

Nabijheid van luxueuze plekken

Les Issambres ligt slechts een paar kilometer van St. Tropez. Deze kustplaats is dé bestemming voor de rich and famous van deze wereld. Jaarlijks wordt St. Tropez bezocht door miljoenen mensen. Veel van hen meren met hun jacht aan in de haven. St. Tropez is niet groot qua oppervlakte of aantal inwoners, maar u kunt er wel alles vinden wat u nodig heeft.

Varen met jack in Saint Tropez

Mooie locatie

Les Issambres is gelegen op een mooie locatie in de baai van Bougnon. Het is dan ook zeker aan te raden om een wandeling te maken langs deze baai met uitzicht op St. Tropez. U zult er vele watersporters en vakantiegangers tegenkomen die genieten van het uitzicht op de ondergaande zon.

Goedkoper dan andere plekken in de buurt

Vaak wordt gedacht dat je een zak geld mee moet nemen wanneer je naar St. Tropez gaat. Hoewel het door de aanwezige rijkaards geen goedkope bestemming is, zul je je in plaatsen als Les Issambres toch niet blauw betalen aan dure hotels of appartementen. Daardoor is een bezoek aan de regio toch betaalbaar en kunt u ook genieten van de rich and famous lifestyle.