Valet parkeren Lelystad airport

Lelystad Airport, ook wel Luchthaven Lelystad genoemd, is een kleine, regionale airport die op 40 minuten rijden van Amsterdam ligt. Vanuit deze luchthaven is het nog niet mogelijk om een vakantiereis of andere lijnvlucht te boeken. Wel is het mogelijk om zakenvluchten te boeken, waarbij je met een rechtstreekse chartervliegtuig naar je bestemming binnen Europa wordt gebracht. Ook wordt de airport gebruikt voor rondvluchten, lesvluchten, vliegtuighuur en vliegtuigonderhoud. Voor bezoekers is er parkeerplek genoeg op de airport.

Valet service Lelystad airport

Heb je valet service aangevraagd dan rijd je tot vlak bij de ingang van de vertrekhal. Je hoeft dus niet zelf naar een parkeerplek te zoeken. Op deze locatie, die meestal vlakbij de incheck balie ligt, staat er een medewerker van de airport of van een parkeerbedrijf op je te wachten. Deze valet neemt vervolgens de auto van je over en rijd het naar een parking op de airport of in de directe omgeving, waar het dan gedurende je reis blijft staan. Vaak onder bewaking en bij sommige aanbieders met extra diensten zoals een wasbeurt of het maken van kleine reparaties.

Ondertussen ben je optijd bij de incheck en gereed om te vertrekken. Dat is ook precies wat valet service wilt bereiken: zo min mogelijk tijd verliezen, zodat je meer tijd hebt om je voor te bereiden op je reis. Terug van een vermoeiende reis? Valet service gaat het je niet moeilijker maken en rijd je auto weer naar dezelfde plek zodat je snel weer onderweg bent naar huis. Meer weten over valet service op Lelystad luchthaven, : https://www.airportparkerenvergelijken.nl/valet-parkeren-lelystad-airport/.