Wij zijn twee voormalige studenten aan de Erasmus Universiteit Rotterdam met een grote passie voor online- marketing. Na onze studie en ervaringen binnen internetgerelateerde ondernemingen vonden wij het de hoogste tijd om onze kennis te bundelen en zelf te gaan ondernemen. Ons doel is om binnen ons netwerk zoveel mogelijk partijen aan elkaar te koppelen om het voor U als internetter eenvoudiger en aantrekkelijker te maken. Het eerste concept dat wij lanceren is het vakantieportaal www.YourVilla.nl.

YourVilla.nl is opgericht met het idee om het meest complete vakantiehuizenaanbod weer te geven. Zo vergemakkelijken wij de zoektocht van duizenden vakantiehuizenzoekers die in binnen- of buitenland een huis (villa, vakantiehuis, appartement, chalet etc.) willen huren. Wij werken samen met onze partner Atraveo die al sinds 1997 ervaring in de bemiddeling van vakantiehuizen en- woningen heeft.

Het vakantiehuizenportfolio van YourVilla.nl toont een bundeling van gerenommeerde vakantiehuisorganisaties zoals Interhome, Novasol, Euro Relais, Belvilla, Cuendet, Dancenter, Dansommer, Interchalet, Wolter-Reisen, Roompot maar ook uit alternatieve productbronnen zoals regionale vakantiehuizenspecialisten en particuliere verhuurders. YourVilla.nl heeft zodoende het grootste aanbod van vakantiehuizen in Europa. Onze klanten kunnen bijna alle aanbiedingen in 3 vanzelfsprekend eenvoudig bruikbare zoekmachines op de website direct op beschikbaarheid en prijzen controleren en online boeken. Het overzicht wordt op een duidelijke, snelle en gestructureerde manier gepresenteerd. Zo vindt iedereen eenvoudig zijn vakantiehuis met YourVilla.nl!

YourVilla.nl heeft meer dan 120.000 vakantiehuizen in 38 grotendeels Europese landen, zoals Nederland, Belgiƫ, Frankrijk, Spanje, Italiƫ, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland en dat tegen de laagste prijsgarantieregeling . YourVilla.nl streeft ernaar de laagste prijs in de markt te bieden. Mocht u na boeking via Yourvilla.nl, desondanks hetzelfde vakantiehuis onder gelijke condities (zelfde periode, gelijk aantal personen, zelfde uitrusting niveau, etc) ergens anders voor een lagere prijs vinden, dan geldt de volgende regeling: YourVilla.nl betaalt u het verschil met de lagere prijs terug!

Your Villa Team